Stel uw cookie voorkeuren in

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologieën voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor andere doeleinden zoals aangegeven in ons cookiebeleid. Door het weigeren van toestemming kunnen gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar zijn.

Selecteer hieronder welke cookies u wilt toestaan. U kunt deze op elk moment wijzigen.

Alles toestaan

Opslaan

Wij maken gebruik van cookies

Wij gebruiken Cookies

Wij en geselecteerde derden gebruiken cookies of vergelijkbare technologieën voor technische doeleinden en, met uw toestemming, voor andere doeleinden zoals aangegeven in ons cookiebeleid. Door het weigeren van toestemming kunnen gerelateerde functies mogelijk niet beschikbaar zijn.

Accepteren

Voorkeuren

Wij maken gebruik van cookies


Klant: Hoorcentrum Katrijn
Project: Ontvangstruimte
Locatie: Beringen
Oppervlakte: 110 m²
Steensoort: kwarts/Grijs

Rust en verfijning in onze ontvangstruimte.

In het hoorcentrum te Beringen heeft Canda een volgend project afgerond. Voor deze nieuwbouw plaatsen we een elegant steentapijt in de ruime ontvangstruimte en enkele individuele kantoren.

Opnieuw duurzaamheid en verfijning, een prachtige combinatie van steentapijt enerzijds en anderzijds meubilaire met natuurlijke elementen. Het geheel brengt rust en zorgt voor een aangename en professionele uitstraling.

terug
Ontvangstruimte door Candasteentapijt
Ontvangstruimte door Candasteentapijt
Ontvangstruimte door Candasteentapijt
Ontvangstruimte door Candasteentapijt